< >
Annonse:

Får du Coop-butikk i nærheten av deg? Bli medlem og spar penger på mathandelen

Får du Coop-butikk i nærheten av deg? Bli medlem og spar penger på mathandelen Du har vel fått med deg at mange Rimi- og ICA-butikker nå skifter til Coop-kjeden? Da bør du sørge for å spare der du kan ved å bli medlem hos Coop. Trykk her for å besøke »

Du har kanskje ikke brydd deg om å få et medlemskort til Copp hvis du ikke har hatt en Coop-filial i nærheten av der du bor?

Rimi og ICA skifter navn og kjedetilhørighet

Men nå endrer dette seg, siden Rimi- og ICA-navnene allerede har forsvunnet eller er på vei bort fra butikker over hele landet. Avhengig av størrelse og vareutvalg vil du kanskje få en Coop Prix, Extra eller Mega.

Har du handlet i en Coop-filial, har du ganske sikkert blitt spurt i kassen om du har medlemskort. Det er en god påminnelse, for et slikt medlemskort vil spare deg for penger. Dessverre er det altfor som går glipp av slike rabattmuligheter og kaster bort penger.

Coop-medlemskapet er lønnsomt

Coop-medlemskapet skiller seg fra Trumf-kortet som er et gratis rabattkort for deg som handler i Norgesgruppens butikker som Kiwi, Meny, SPAR og Joker.

Du må nemlig betale inn 300 kroner i innskudd for å bli medlem i Coop, men disse pengene fungerer egentlig som et innskudd til en bankkonto og blir liggende urørt. Hvis du melder deg ut, får du pengene tilbake.

Det er en rekke medlemsfordeler du kan dra nytte av hvis du er smart. Ta en kikk på medlemsfordelene her som f.eks. hotellrabatt, bensinrabatt, rabatt på forsikringer i tillegg til matvarerabatten.

Gratis- og verdikuponger skal vi ikke glemme

Som medlem får du med jevne mellomrom tilsendt kuponger, enten med store rabatter eller også gratiskuponger.

Relaterte saker:

Smart triks: Hvordan redusere matutgiftene med rabatt- og kredittkort

Matvarehandel med hjerne

Tilbyder: Coop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?