< >
Annonse:

Gjerrigknarkens tips til vin under 100 kroner flasken

Gjerrigknarkens tips til vin under 100 kroner flasken God vin behøver ikke være dyr. Mer problematisk er det at smaken er som baken - delt. Derfor har jeg samlet mine egne og tips fra dere til gode flasker til under hundrelappen på Vinmonopolet - rødvin, hvitvin og musserende vin.

En god vin behøver ikke være dyr, men mange har en følelse av at jo mer man betaler, jo bedre blir vinen. Slik tenker ikke en gjerrigknark som både vil spare penger og nyte en god flaske i helgen.

Følger man rådene til vinekspertene i fagblader og avisene, er det sjelden man får høre om vinene som koster under 100 kroner. Jeg kan heller ikke hevde å ha ekspertise til å fortelle i det vide og det brede om sødme, lukt osv.

Da er det kjekkere å spørre andre gjerrigknarker som elsker vin og samtidig ikke vil bruke for mye penger på rødvin, hvitvin eller musserende vin. Det har jeg gjort, og ut fra dette satt sammen en anbefalingsliste som du finner nedenfor.

Det viktige for oss som er glad i vin og lommeboka vår samtidig, er å huske hvilke viner vi likte best. Da unngår du å havne i fella neste gang du står i en av filialene til Vinmonopolet og ikke vet hva du jakter på.

Gode og billige rødviner til under 100 kroner

Gode og billige flasker med rødvin til under 100 kroner:

Gode og billige hvitvin til under 100 kroner

Gode og billige flasker med hvitvin til under 100 kroner:

Gode og billige flasker med musserende vin til under 100 kroner:

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?