< >
Annonse:

Innfør restedag - lommeboka og miljøet vil takke deg

Innfør restedag - lommeboka og miljøet vil takke deg Gjerrigknarken og hans familie har stadig vekk restedager - da lager vi middag basert på restene vi finner i kjøleskapet. Nå forsøker staten å innføre restetorsdag, men det synes jeg er lite hensiktsmessig. Skal vi ha restemiddag KUN en dag i uka? Trykk her for å besøke »

Bruk fantasien for å lage delikat restemiddag - det er enklere enn du tror

Det er vel sjelden at man aldri har noe til overs etter middagen. Jeg håper du tar vare på alt, rubbel og bit. Med jevne mellomrom (kanskje hver tredje/fjerde dag) kan du da bruke fantasien litt ekstra og servere et skikkelig deilig restemåltid.

Sjekk hvordan Gjerrigknarken sjøl gjør det:

Nasjonal Restetorsdag - et prisverdig tiltak og en god begynnelse

Matvett og Forbrukerrådet gjør en prisverdig innsats for å gjøre folk bevisst på å bruke restene – de har derfor startet Nasjonal Restetorsdag. Men en ekte gjerrigknark bruker naturlig nok restene også på andre dager.

Noen ganger passer det å planlegge å ha rester

Selvsagt forsøker vi å lage middagene slik at det blir minst mulig rester, men noen ganger er det nærmest planlagt å ha noe til overs. Det kan for eksempel være

  • *litt ekstra ris som passer utmerket til en tomatsuppe senere eller
  • *kokte poteter som man kan lage deilig, mettende og billig pytt i panne av

I det hele tatt, fantasien setter ingen grenser. Kanskje du vil gi andre gode tips til hva som er lekker restemiddag? Kommenter i tilfelle nedenfor.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?