< >
Annonse:

Sjekk om du betaler unødvendig mye for TV-kanalene dine

Sjekk om du betaler unødvendig mye for TV-kanalene dine I vår familie har vi TV via Canal Digital Satellitt. Akkurat som når det gjelder bank, strøm og forsikring så er det viktig å sjekke med jevne mellomrom hva man faktisk betaler for og sjekke om man virkelig behøver alle kanalene som det betales for.

I går fikk jeg en e-post fra Canal Digital som kom med diverse tilbud. Dermed ble jeg minnet på at det var på sin plass å sjekke hva vi betaler for.

Ta en rask sjekk og finn hva du faktisk betaler for

Jeg logget meg på kundesidene på nettet og så ganske kjapt at her var det penger å spare – og jeg ble kanskje litt forarget over meg selv at jeg ikke har sjekket oftere. Bare for resten av dette året kommer vi til å spare flere tusen kroner!

Vi ser stadig mindre på TV og har ikke behov for så mange kanaler som tidligere. Jeg ringte derfor Canal Digital i dag og sa opp de pakkene jeg ikke synes er nødvendig å ha. Det burde du også gjøre!

Unngå å ringe dyrt kundeservicenummer

Canal Digital har forresten et slikt dyrt kundenummer (06090) som de gjerne vil at kundene skal bruke, men det er enkelt å finne et gratis telefonnummer – i dette tilfellet 67106090. Jeg brukte tjenesten tlfnr.com for å finne gratisnummeret.

Kan du redusere abonnementskostnadene dine?

Visste du forresten at det er en enkel sak å sjekke opp om du kan få fordeler eller gunstigere priser ved å true med å si opp abonnementene dine – enten det gjelder aviser, internett, strøm osv.? Det kan du lese mer om i innlegget Si opp abonnementene dine og få lavere pris og nye fordeler.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?