< >
Annonse:

Slik får du gratis aviser, bøker og blader i sommer

Slik får du gratis aviser, bøker og blader i sommer Er du i beit for litt gratis lesestoff i sommer, har jeg flere tips til deg. Enten det gjelder gratis aviser, bøker, magasiner eller blader, finnes det nok å ta av. Du må bare være litt smartere enn de fleste, og det er jo vi gjerrigknarker!

Få Dagbladet gratis hver dag

Dersom du er i nærheten av en Ark bokhandel, kan du hver dag stikke innom og hente deg en gratis utgave. Det eneste du må gjøre er å bli en Ark venn. Les mer i artikkelen ARK-venner får Dagbladet gratis HVER dag.

Få en bok gratis hos Boklageret

Dersom du melder deg gratis inn i Boklagerets kundeklubb, får du 1 000 poeng i velkomstgave. Gjett hvor mange poeng du behøver for å få en bok helt gratis? Jepp, 1 000 poeng! Les mer i artikkelen Få gratis bok hos Boklageret.

Få 2 utgaver av Stella helt gratis

Har du lyst til å lese Stella – et blad om mote, skjønnhet, selvutvikling og slikt, kan du her bestille 2 utgaver helt gratis!

Bestill gratis prøveabonnement på aviser

Er du hjemme i sommer, passer det utmerket med gratisaviser som du kan få rett i postkassa. For tiden kan du få disse avisene helt gratis:

Aftenposten – gratis i 3 uker

Finansavisen – gratis i 2 uker

Dagsavisen – gratis i 3 uker

Klassekampen – gratis i 3 uker

Prøv Flipp helt gratis i 1 måned - les mer enn 25 blader

Er du ekstra glad i å lese blader og magasiner, bør du prøve den nye tjenesten Flipp helt gratis i 1 måned. Da kan du nemlig lese mer enn 25 blader uten å betale et rødt øre.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?