< >
Annonse:

Smarte mobil-apper som sparer deg for penger!

Smarte mobil-apper som sparer deg for penger! Å ha en smarttelefon er både gøy og praktisk på mange områder, men det er samtidig smart å ha en slik telefon for å benytte seg av apper som igjen gjør at du kan spare penger. Jeg har laget en oversikt over appene vi sparsommelige bør ha.

En gjerrigknark gjør sitt beste for å spare penger der man kan, og da er det ekstra kjekt å bruke gratis apper på smarttelefonen.

Her er oversikten over appene jeg bruker, i spedd flere apper som dere har tipset meg om.

Apper som gir deg informasjon om tilbud i mat- og sportsbutikker

Mattilbud, Shopgun og Sportstilbud er enkle apper som gir deg alle tilbudsavisene til matvare- og sportskjedene. Istedenfor å satse på at tilbudsavisene dukker opp i postkassa di, kan du nå i ro og mak bruke telefonen din når du planlegger innkjøp, middagene osv.

Mattilbud konsentrerer seg naturlig nok om matvarer, mens Shopgun favner bredere med flere tilbudsaviser fra andre kategorier. Sportstilbud dreier seg om tilbud fra sportskjedene.

Jeg skal innrømme at det er sjelden vi her i gjerrigheimen kjøper sportsutstyr, men de to andre bruker vi aktivt når ukeshandelen og middagene skal planlegges.

Matvarer, drikke og i farta-mat litt rimeligere

Dersom du har vent deg til å kjøpe drikke, bakevarer og slikt når du er på farten, vil det kjapt lønne seg å bruke appene til Narvesen og 7-Eleven. De appene belønner lojalitet, så dersom du handler der, er det viktig å registrere kjøpet i appen. Da får du hver 5. kopp gratis, hver 3. ditt og datt gratis osv.

Men for all del: Disse to appene elsker alle vi som er gjerrige, fordi det stadig vekk dukker opp gratistilbud. Jeg kjøper aldri noe i dyre kiosker, men er stadig innom for å hente gratis brus, boller og annet som plutselig ligger i appene.

Forresten, hvis du ønsker å spare penger på matvarehandel generelt, bør du absolutt ordne deg både med Trumf- og Coop-medlemskap. Å bli medlem i Trumf koster ingenting, og deretter kan du bruke appene til Spar og Meny (Minmeny) for å få personlige rabatter – og noen ganger gratisprodukter.

Coop-medlemskap er også noe jeg anbefaler, uansett om du har en Coop-butikk i nærheten eller ei. Der må du betale 300 kroner i ansvarsinnskudd, men de pengene får du igjen, hvis du melder deg ut. Fordelen med Coop er appen deres – som nesten alltid har gratiskuponger liggende på vent. Det er forskjellige varer, kan være smør, melk, kaffe osv. Verdt å ta med seg!!

Forresten, hvis du pleier å reise over til Sverige for å handle, er det kjekt å ha appene til for eksempel Maximat Nordby og Svinesund og Nordby Supermarket installert – det finnes sikkert flere også. Du får gratis velkomstgave, bursdagsgavekupong og i tillegg gratis produkter når du handler flere av de samme produktene. Verdt å ta med seg!

Med denne appen finner du produktet du er på jakt etter – bare billigere

Prisjakt-appen er perfekt for oss bevisste forbrukere som leter etter den beste prisen på ting vi skal kjøpe.  Planlegger du å kjøpe en mobiltelefon, tv eller andre ting, vil du vel helst betale minst mulig?

En ting er å prute i butikken, men samtidig bør du jo finne ut om produktet er billigere et annet sted. I tillegg er det genialt argument å vite prisene i andre butikker når du skal prute…

Bruk BensinPris-appen for å spare mest mulig på drivstoff

Alle som jakter på billig diesel og bensin, vet at det er enkelte tidspunkt hvor det lønner seg å fylle (hos meg søndag kveld, mandag morgen).

Prisforskjellene på drivstoff kan variere stort fra en stasjon til en annen. Appen BensinPris gir deg enkelt en oversikt over det er billigst å fylle.

Appen fungerer best når du også bidrar med å legge inn priser – for da blir oversikten mest mulig oppdatert (inntil det dukker opp et system som automatisk tilbyr alle priser fra alle stasjoner – slikt finnes allerede i utlandet).

Kjøp restemat for en billig penge

Både privatpersoner, restauranter og bakerier kaster mye mat hver dag. Med appen Too Good To Go kan du kjøpe restemat for en billig penge. Appen gjør det mulig for serveringssteder å selge dagsferske varer eller ferdigmat billig før stengetid.

Du sparer penger og serveringsbedriftene slipper å kaste mat. Stadig flere bedrifter blir med, så sjekk om det er noe lukrativt i nærheten av der du bor, jobber eller går på skole.

Kundeklubb-apper gir deg rabatter og gode tilbud

Sjekk om kjedebutikkene du bruker har egne apper som gir deg spesialtilbud. I tillegg er det mange kjøpesentre som har sine egne apper – spekket med gode tilbud og rabatter.

Har du noen gode app-tips til meg og andre, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?