< >
Annonse:

Støvsugerposer: Slik lurer produsentene deg - slå tilbake og kjøp billige poser

Støvsugerposer: Slik lurer produsentene deg - slå tilbake og kjøp billige poser Fortsatt er det mange som trenger støvsugerposer til støvsugeren, og det kan ofte by på utfordringer. Jo flere støvsugere, jo flere poser å velge mellom. Støvsugerprodusentene vil gjerne ha deg til å kjøpe dyre poser som skal være perfekte til nettopp din støvsuger, men jeg anbefaler deg heller å kjøpe de like gode og billigere posene. Trykk her for å besøke »

Støvsugerposene er heldigvis ikke noe vi kjøper for ofte, men er du så teit å kaste den gamle esken, vil du kjapt slite med å finne ut om du skal ha S67, Y05 eller hva slags kryptisk nummer du jakter på. 

Fordelene med å kjøpe uoriginale støvsugerposer på internett er todelt:

1) Støvsugerposene er billigere.

2) Du får en e-post slik at du lettere kan bestille de samme produktene – fordi du tar vare på kvitteringen selvsagt.

Billige støvsugerposer på nett

Det er overhodet ikke nødvendig å kjøpe originale støvsugerposer til opp mot kr 200-300 per pakke hos Elkjøp, Power eller lignende, når du får likeverdige poser rimeligere på nett:

Stovsugerposer.no

Stovsugerposer.no finner du enkelt frem til nettopp din type poser. I tillegg kan du faktisk få abonnement på dine poser, men det opplever jeg som litt unødvendig. Jeg vil i alle fall heller kjøpe når «siste posen» er i bruk.

Inkclub

Inkclub selger både originale og uoriginale støvsugerposer. Let opp din støvsugertype og se prisene selv.

Kjøp en universal støvsugerpose som passer alle modeller

Clas Ohlson (og sikkert andre også) selger en støvsugerpose som passer til alle modeller, du bruker bare festet fra den gamle posen. 

Gjenbruk av støvsugerposer

Dersom du virkelig vil spare noen kroner, kan du med fordel forsøke å tømme støvsugerposen for hybelkaniner (eller kanskje du leter etter ringen eller legobrikkene som forsvant ved sist rengjøring).

Slik gjør du:

Gå ut til søppelbøtta. Klipp forsiktig opp bunnen så langt nede som mulig. Tøm posen for «gull» og annet. Stift støvsugerposen igjen og bruk gaffateip. Test for sikkerhets skyld om posen er tett nok :)

For en del år tilbake forsøkte man å få poseprodusentene til å utvikle en standard for å unngå mange forskjellige poser, dessverre ville ikke firmaene gi slipp på sin forvirrende praksis med ulike modeller osv.

Gjerrigknarken anbefaler deg derfor heller å kjøpe uoriginale poser. Ikke la deg skremme til å tro at originale poser er bedre!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?