< >
Annonse:

Perfekt barbering ved å bruke billige barberblader, skum og høvler

Perfekt barbering ved å bruke billige barberblader, skum og høvler Gjerrigknarken barberer seg annen hver dag for å spare penger. Barberbladene i butikken er rådyre, så de kjøpes med abonnement til en billig penge. Det burde du også gjøre - enten du er kvinne eller mann! Trykk her for å besøke »

Folk med god tid og stor, åpen lommebok bruker såpe og pensel og kjøper dyre høvler og eksklusive barberblader. Gjerrigknarker gjør barberingen på enkleste og billigste vis - uten å tape noe på kvaliteten.

Kjøp barberskum eller barber gel fra First Price

First Price barberskum koster ikke all verdens og er like effektiv som dyre merkeprodukter. 300 ml barberskum koster rundt en tier, mens det «litt mer» eksklusive barber gel koster rundt 11 kroner for 200 ml fra samme merke.

Hvorfor i alle dager skal vi betale i dyre dommer for de kjente merkene? Skummet fra First Price er nøytralt og gjør barberingen til en glatt sak.

Unngå å barbere deg hver morgen

Dersom du ikke er avhengig av å stille glattbarbert i ansiktet hver morgen på jobb, bør du utsette barberingen litt. Gjerrigknarken barberer seg mandag, onsdag og fredag og lar skjeggstubbene gro fritt i helgen. Det funker helt greit – sparer vann, skum og høvel.

Kjøp barberblad i abonnement og spar penger

Bruker du dyre barberblader?

Hva slags barberblader bruker du? Kjøper du de som passer til høvelen din?

Ofte er det jo slik at man starter med et start kit som inneholder en høvel og noen få blader. Når du så trenger nye blader, oppdager du hvor svindyre bladene er. Avhengig av hvor mange blader instrumentet ditt har, varierer prisene fra en hundrings til helt opp mot 300 kroner. Det er horribelt fra en gjerrigknarks ståsted. Tydeligvis er det høy avanse på slike produkter som man bare må ha!

Løsningen er enkel: Kjøp høvel og blader i abonnement! Det finnes flere som leverer meget bra og billige høvler og barberblader. Felles for alle er du mottar en prøvepakke og deretter får refillblader levert enkelt i posten. Du kan når som helst stoppe abonnementet.

Barberhøvel og barberblader for menn

Pace 6

Pace 6 med hele 6 blader er min definitive favoritt. For min del virker det som om jo flere blader, jo bedre funker barberingen.

Nå kan du bestille en prøvepakke som inneholder en høvel, barberskum og 2 barberhoder. Du betaler ingenting, bortsett fra kr. 79 i porto.

EFI Hydro 5

Hydro 5 er utviklet av Wilkinson Sword. Ved kun å betale frakt og omkostninger på kr 39 mottar du et komplett prøvesett som inneholder Hydro 5 høvel, blad og en boks med gel. Deretter mottar du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blader hver tredje måned. Pris pr. 4-pakning: kr 135,50 pr. stk (+ porto kr 27).

Kjøp barberblader i abonnement og spar penger

Barberhøvel og barberblader for kvinner

Shai

Shai er fru Gjerrigknarks absolutte favoritt. For en prøvepakke med Shai barberhøvel, 2 barberblader, Wash & Shave og toalettmappe betaler du kr 79 for porto og ekspedisjon.

Intuition Plus

Intuition er utviklet og produseres av Wilkinson Sword. Du mottar en komplett Intuition prøvepakke og betaler kun kr 39,- for frakt og ekspedisjon. Som abonnent mottar du 6 stk refills med blader, såpe og lotion hver fjerde måned. Pris pr. refill kr 154,50 + porto kr 27).

PS. For dem som lurer på hvorfor ikke Gjerrigknarken bruker elektrisk barbermaskin: Det gir rett og slett for dårlig resultat (for mitt vedkommende).

Tilbyder: Eks. Shai
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?