< >
Annonse:

Hva gjør man med et gavekort på 50 kroner fra CDON?

Hva gjør man med et gavekort på 50 kroner fra CDON? Fra tid til annen får jeg tilsendt gavekort fra CDON på 50 kroner. Du tenker kanskje at det ikke er noe vits å bruke en gang, filmer koster jo mye mer enn som så. Men Gjerrigknarken bruker gavekortet kombinert med tilbudene som finnes hos CDON og tenker langsiktig på jul, bursdager osv. Da ender jeg nemlig opp med enkle gaver til kun porto kr 29. Trykk her for å besøke »

Hvordan få gavekort på kr 50 fra CDON?

Nye kunder på CDON får også 50 kroner å handle for.

Dersom du er gammel kunde, får du faktisk 50 kroner å handle for dersom du har registrert fødselsdagen din på profilsiden.

Få 50 kroner fra CDON på bursdagen din

Hvordan finne tilbudene på CDON som koster kr 49 eller mindre?

Dersom du leter rundt på sidene, er det som oftest vanskelig å finne de billigste tilbudene. Naturlig nok vil butikken selge deg nyheter, tv-seriebokser og andre ting.

Bare ta en titt på kampanjetorget til CDON, så ser du haugevis med tilbud.

Men vi er smartere enn som så.

Bruk avansert søk på CDON

Skal du finne varer basert på pris, må du inn i avansert søk og stille inn søkefunksjonen der. Klikk på ‘avansert søk’ som du finner rett under søkefeltet øverst på siden.

Nå går jeg til passende kategori, for eksempel FILM, og angir prissøket fra kr 0 til 49. Klikker jeg så på søk, får jeg for tiden opp 2207 passende filmtitler som koster fra kr 0 (neppe mange der) til kr 49. På den måten holder jeg meg under gavekortgrensen, det eneste jeg må betale er porto kr 29 uansett.

De 2207 titlene som vises for meg akkurat nå, kan jeg sortere ytterligere på pris. Dersom jeg setter rullegardinmenyen til å vise ‘sortert på pris’, finner jeg til og med ut at jeg kan plukke ut to filmer til en enhetspris på kr 19 for mitt lille gavekort på 50 kroner!

Sorter tilbudene fra CDON på pris

Hva skal jeg med billige filmer?

Husk at det alltid dukker opp anledning til å gi bort filmer, enten det er snakk om julekalenderen til barna i klassen, premiebordet til utlodningen i barnehagen, julegave til en fjern slektning eller til og med til deg selv.

Tilbyder: CDON
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236