< >
Annonse:

Bytt ut dyr Kikkoman sojasaus med billig og glutenfri sojasaus fra Eden

Bytt ut dyr Kikkoman sojasaus med billig og glutenfri sojasaus fra Eden Matvarene som de store matkjedene tilbyr i Norge kan med fordel byttes ut på en grei måte. Dersom du handler Kikkoman soyasaus, er det ingenting i veien for å gå over til et annet produkt som er både bedre og billigere. Trykk her for å besøke »

Jeg er glad i asiatisk mat og bruker en del soyasaus i matlagingen. Utvalget av slik saus er heller begredelig i matbutikkene som befinner seg i min nærhet. Det er stort sett Kikkoman, med eller uten mye salt.

Etter at jeg oppdaget iHerb, har jeg ganske enkelt byttet ut Kikkoman-flasken med Eden organisk soyasaus. Selv med frakt fra USA, blir sausen billigere enn å stikke til nærmeste Kiwi-butikk for å handle. I tillegg er denne sausen glutenfri.

En flaske med 150ml vanlig Kikkoman soyasaus koster kr 31,90, mens lettsalt-alternativet koster kr 42,90 hos for eksempel Kiwi.

Dersom jeg handler smart via iHerb, kan jeg slippe unna med lavere kostnad for soyasausen min.

Hvordan gå frem for å kjøpe billigere soyasaus via iHerb

Jeg kjøper en stor flaske Eden Organic Tamari Soy Sauce (592 ml). Jeg velger fraktalternativet Global Priority Mail ($4). Flasken koster da $12,72, noe som tilsvarer ca. kr 77 for 592 ml.

Eden Tamari soyasaus er bedre enn Kikkoman

Skulle jeg kjøpt en tilsvarende mengde Kikkoman soyasaus (slik saus har lang holdbarhet), måtte jeg ha betalt ca. kr. 128 for 4 flasker (8 ml mer…). Dermed sparer jeg faktisk rundt 50 kroner på å handle fra USA, selv med porto!

Spar enda mer dersom du er førstegangskunde hos iHerb

Dersom du ikke har handlet før på iHerb, vil en slik flaske soyasaus bli enda billigere for deg. Du får nemlig $5 ekstra rabatt

En flaske med frakt inkludert koster da $7,72 som tilsvarer ca. kr. 47. Da sparer du omregnet hele 81 kroner!

Husk tollgrensen og leveringstid:

Siden iHerb befinner seg i USA, må du påregne 10-14 dager leveringstid - og husk at du ikke kjøper mer enn hva tollgrensen på 200 kroner tillater (frakt kommer i tillegg)!

Tilbyder: iHerb
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?