< >
Annonse:

5 tips til kundeklubber som gir deg gode fordeler

5 tips til kundeklubber som gir deg gode fordeler Mange firmaer har kundeklubber som gir deg som medlem gode fordeler. Andre vil bare sende deg unødig reklame. Her finner du mine tips til de beste kundeklubbene. Og selvsagt er de gratis!

Kitchn - gratis gave, gavekort og konkurranse

Dersom du melder deg inn i kundeklubben til Kitchn, får du ikke bare en gratis gave til bursdagen din. Du får også et gavekort på 200 kroner som du kan bruke når du handler for over 400 kroner. Samtidig er du med i trekningen av et gavekort verdt 10 000 kroner!

Gant Exclusive - gratis gave ved kjøp og konkurranse om reise til New York

Dette er en ny kundeklubb for deg som liker klær fra Gant. Melder du deg inn, får du en gratis gave ved første kjøp. I tillegg kan du faktisk vinne en tur til New York verdt 25 000 kroner!

Kleskjeden PM - rabatter, spesielle tilbud og konkurranse om å vinne et antrekk

Mange kleskjeder har egne kundeklubber som gir deg fordeler, jeg har sansen for PM sin kundeklubb. Ikke noe med at de sender deg gode rabatter jevnlig, men du kan også vinne et antrekk hver måned!

Jernia - konkurranse og ikke minst gode tilbud

Høyst sannsynlig har du en Jernia-butikk i nærheten av deg. Da kan det lønne seg å være medlem i kundeklubben til Jernia, du får tilbud og kan delta i konkurranser om f.eks. gavekort.

G-Sport - gratis bursdagsgave og spesielle rabatter og bra konkurranser

G-Sport er flinke til å markedsføre seg for dem som er medlem i kundeklubber. Medlemmer får spesielle rabatter, gratis bursdagsgave og tipses om kule konkurranser.

Relaterte saker:

10 ting du kan få gratis når du har bursdag

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?