< >
Annonse:

Gjerrigknarkens beste tips til bokklubber

Gjerrigknarkens beste tips til bokklubber Som du sikkert vet, så er jeg glad i å anbefale andre gjerrigknarker å bli medlem i en eller flere bokklubber. Enten du er glad i å lese eller vil ha bøker til å gi bort i gaver til andre, er det ikke fritt for at det er gode fordeler å bli med i en klubb som har flott velkomstgaver. Trykk her for å besøke »

I Norge finnes det en rekke bokklubber for alla aldersgrupper og interesser. På min komplette oversikt over alle norske bokklubber på nettsiden Bokklubbinfo.com, finner du faktisk 31 aktive bokklubber for tiden.

Jeg har god oversikt over hvilke velkomsttilbud som du kan benytte deg av. Felles for alle velkomstgavene er at du får en verdifull gave i kombinasjon med en eller flere bøker. Noen ganger er det også gavekort der du kan plukke ut forskjellige gaver og bøker.

Gjerrigknarkens anbefalinger for gode bokklubb-tilbud i november

1. Bokklubben Krim og Spenning – elektrisk tannbørste verdt 1200 kroner

I denne bokklubben får du nå en elektrisk tannbørste fra Wilfa og Jordan i velkomstgave. Den er faktisk verdt hele 1200 kroner – i tillegg får du velge en bok i tillegg.

2. Krimklubben – få Le Creuset minigryter og bøker verdt opptil 1636 kroner

Le Creuset er jo et svært kjent merke innen gryter og kjeler. I dette tilbudet får du 2 minigryter fra det franske kjelefirmaet som er perfekt for servering av supper og småretter. I tillegg kan du velge 3 bøker.

3. Bokklubben Nye Bøker – få kaffemaskin verdt 1200 kroner

Denne velkomstgaven har vært en av mine favoritter hittil i år. Du får en Dolce Gusto kaffemaskin som gir deg deilige kaffevariantr når du har lyst til å unne deg litt ekstra. I tillegg får du en valgfri bok.

4. Hobbyklubben – få Rauma garn og oppskrift til norske votter med flagg

Hobbyklubben er perfekt for deg som er glad i strikke, hekle og drive med annet håndarbeid. I denne velkomstgaven får du faktisk garn og oppskrift fra Rauma, og i tillegg 3 strikkebøker som gir deg inspirasjon til nye prosjekter.

5. Tanum Lydbok – få DAB-radio og 2 lydbøker

Mange er sinte fordi FM-nettet er planlagt ned ned i Norge etter hvert, men jeg synes faktisk DAB er en fin teknologi som gir mange radiostasjoner og god lyd. Men det er ikke nødvendig å betale skjorta for en DAB-radio. I dette velkomsttilbudet får du en DAB-radio og 2 lydbøker i samme slengen.

Hvordan fungerer egentlig en  bokklubb og et medlemskap?

De aller fleste norske bokklubber har samme måte å jobbe på. Det vil si at du blir medlem og må være medlem i ett år for å få velkomstgaven gratis (du må dog dekke porto for gaven).

Med jevne mellomrom får du tilbud om hovedbok/månedens bok og må bestemme deg for om den skal avbestilles eller ei. Dette kan du gjøre via en app eller ved å logge på kontoen din – og det går kjapt.

Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?