< >
Annonse:

Ikke ta sjanser med bilen: Ha veihjelpen klar før ferieturen

Ikke ta sjanser med bilen: Ha veihjelpen klar før ferieturen Før du pakker bilen og legger ut på langtur i sommer, bør du sjekke hva slags veihjelp du har. Dersom bilen er gammel, bør du ikke gamble på at alt går bra. Les Gjerrigknarkens 3 kjappe tips her. Trykk her for å besøke »

Tips 1: Sjekk om bilen er ferieklar

Ikke legg ut på langtur uten å ha utstyret i orden. Det gjelder selvsagt også for bilen din. Noe kan du enkelt sjekke selv, for eksempel olje, lufttrykk, dekkprofil og takboksens maksimalvekt. Men dersom du ikke er en kløpper med bil, kan det lønne seg å sjekke med ditt verksted om de kan ta en kikk for å være sikker.

Ikke glem å ha sikkerhetsvest, førstehjelpsutstyr (som ikke er gått ut på dato) og varseltrekant lett tilgjengelig når du pakker bilen.

Tips 2: Sjekk hva slags dekning din bilforsikring gir deg

De fleste bilforsikring har veihjelp som en del av tilbudet sitt, men du må ofte regne med en egenandel. Dersom du er på ferie og reparasjon tar lengre tid, kan det være nyttig å vite om forsikringsselskapet gir deg leiebil for å fullføre ferien.

Tips 3: Vurdér å bli medlem i NAF

NAF har reddet mange nordmenn på tur i Norge og Europa for øvrig. Dersom veihjelpen fra forsikringsselskapet ditt ikke er særlig mye å skryte av, bør du definitivt vurdere å bli medlem i NAF.

Veihjelpen derfra sikrer deg og din familie en trygg ferie, ikke minst er det kjekt med leiebilmuligheten dersom verkstedet ikke kan fikse bilen din kjapt.

God ferie!

Tilbyder: NAF
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?