< >

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2018

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2018 Tusenfryd fornøyelsespark utenfor Oslo er et populært reisemål for mange store og små om sommeren, men å betale fullpris for en hel familie gjør et stort innhogg i lommeboka. Derfor er det bare smart og viktig å betale minst mulig for moroa. Sjekk tipsene mine!

Hva kan man så gjøre for å redusere kostnadene til Tusenfryd?

Det viktigste for å spare mest mulig penger på inngangsbillettene til Tusenfryd er å planlegge godt i forkant. Gjerrigknarken Rune fraråder deg å reise på "måfå" og impuls - da må du betale fullpris. Og det vil du vel unngå?

Tusenfryd benytter seg av en priskalender der du enkelt kan se hvor dyre billetter er på de forskjellige dagene.

Naturlig nok er det dyrest å kjøpe inngangsbilletter til helgedagene. Du har dog f.eks. mulighet til å spare noen kroner ved å kjøpe billett på nett minst 7 dager i forveien – da oppnår du de beste rabattene på pris. I tillegg tilbyr Tusenfryd Smart Day – billetter med ekstra rabattert pris som må kjøpes minst 5 dager i forveien.

Hvor mye koster ordinære inngangsbilletter til Tusenfryd i 2018?

Tusenfryd gjør altså sitt beste for å forvirre med prisene. Inngangsbilletter har forskjellig pris, avhengig av høyde på personen, men altså også avhengig av hvilken dag du ønsker å besøke fornøyelsesparken.

Billettpriser til Tusenfryd i 2018

Å kjøpe billett i billettluken koster altså som nevnt mer enn å planlegge på forhånd.

Så finnes det forskjellige muligheter til å skaffe seg billetter med rabatter via firmaer og organisasjoner. Jeg har tatt en kikk på mulighetene for rabatt i 2018. Dersom du kommer over flere varianter, er det flott om du kommenterer i kommentarfeltet - til glede for andre som vil spare noen kroner.

Få 2 for 1 på både Tusenfryd og Bø Sommarland

Power har en kampanje du kan utnytte dersom du skal besøke Tusenfryd og/eller Bø Sommarland. Kjøper du et produkt (uansett pris) i en Power-butikk eller på nettet, får du to rabattkoder - en til Tusenfryd og en til Bø Sommarland. Aksjonen gjelder frem til og med 23. juni!

NAF-medlemmer får rabatt på Tusenfryd ved bestilling online

Frem til 22. juni kan du få 35% rabatt på inngangsbilletter dersom en i reisefølge er medlem av NAF. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter.

Bruk rabattkoden ‘naf2018’ i rabattkodefeltet i billettløsningen til Tusenfryd.

Hvorvidt en i følget faktisk må vise frem NAF-kortet er usikkert, men det er nok tryggest å sørge for å enten ha med seg et medlem eller i alle fall få låne NAF-kortet, slik at du har det tilgjengelig hvis nødvendig. Medlemskortet har for øvrig ikke bilde.

LOfavør gir deg medlemsrabatt på Tusenfryd

Er du medlem i et LO-forbund, kan du benytte deg av medlemsfordelen som gir gunstig pris på billetter til Tusenfryd. I motsetning til tidligere år gjelder nå rabatten i hele sesongen. Du bruker rabattkoden ‘LOFAVx2018’ i rabattkodefeltet. Rabatten ser ut til å variere fra ingenting (!) til 70-80 kroner per person, alt avhengig av hvilken dag du velger. Dette kan du enkelt se i billettsystemet.

Husk å ta med medlemskortet for å vise det sammen med billetten ved inngangen.

Rabatt på Tusenfryd for medlemmer i boligbyggelaget USBL

Er du medlem i boligbyggelaget USBL, kan du få rabatterte billetter til Tusenfryd. Som medlem (du må vise medlemskort sammen med billetten ved inngangen) betaler du kr 295 per billett fra april-juni, kr 305 i juli og august og kr 245 i september og oktober.

Se mer informasjon på nettsiden til USBL for hvordan du får frem rabattkoden.

Husk også at medlemmer i USBL får gratis dag 2-billett på kjøpet. Dag 2-billetten er gyldig til og med 30. juni – og gjelder kun for besøkende til og med 15. juni.

OBOS-medlemmer får også rabatt på Tusenfryd

Du har kanskje hørt om OBOS-dagen? Det er dagen for alle OBOS-medlemmene som vil nyte Tusenfryd en billig dag bare for dem. Den dagen var allerede tidligere i mai, men ofte blir det en ekstra OBOS-dagen til høsten. Det gjelder å følge med på sosiale medier for å få tak i billetter når de legges ut.

Men som OBOS-medlem kan du også kjøpe billetter til reduserte priser. På ordinære åpningsdager i juni, september og oktober koster billetten 310 kroner. På hverdager i juli (mandag-fredag) koster billetten 340 kroner per person og den samme prisen koster det per pers på ordinære åpningsdager i august. Husk å ta med OBOS-medlemskort.

Få 20-35% rabatt på Tusenfryd ved kjøp inntil 4 billetter via Circle K

EXTRA Club-kunder hos Circle K kan benytte rabattkoden ‘CKEXTRA18TF’ for å få 35% rabatt på billetter i mai måned og 20% rabatt resten av sesongen. Det er selvsagt gratis å være registrert i EXTRA ;)

Aftenposten-abonnenter får 3 billetter til prisen av 2

Abonnerer noen du kjenner på Aftenposten, kan du spare en god del kroner på 3 for 2-dealen deres. Bruk rabattkoden ‘AXK183’, så kan du spare inntil 449 kroner – igjen, alt avhengig av dagen du velger.

 

Gratis inngang på Tusenfryd for deg som er på fornøyelsesparkferie

Dersom du og din familie besøker en av de samarbeidende fornøyelsesparkene i Danmark, Frankrike, Storbritannia eller Spania, bør du sjekke ut om det lønner seg å kjøpe sesongkort. 

Et sesongkort til Bonbonland i Danmark (Ligger rett ved Næstved på Sjælland) koster rundt 300 kroner og er kjapt halve prisen av et sesongkort på Tusenfryd.

Ulempen er at du fysisk må innom Bonbonland for å hente kortet ditt. Men kanskje du kjenner noen som bor i København og kan ordne sesongkort for deg?

Sjekk nederst på sesongkortsiden til Tusenfryd for å finne ut hvilke fornøyelsesparker som samarbeider. Med et sesongkort fra en av de parkene, får du også fri inngang hjemme (gjelder både Tusenfryd og Bø Sommarland i Telemark).

OPPDATERING:

Norges Astma- og Allergiforbund Nedre Romerike og Follo storlag har en gratis dag for medlemmer med familie. Dette er en fast dato annonsert ca. 1-2 mnd. i forveien - i 2018 er det 16. juni! Takk til Per-Kristian BM for tipset.

Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?