< >
Annonse:

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2019

Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2019 Tusenfryd fornøyelsespark utenfor Oslo er et populært reisemål for mange store og små om sommeren, men å betale fullpris for en hel familie gjør et stort innhogg i lommeboka. Derfor er det bare smart og viktig å betale minst mulig for moroa. Sjekk tipsene mine!

Hva kan man så gjøre for å redusere kostnadene til Tusenfryd?

Det viktigste for å spare mest mulig penger på inngangsbillettene til Tusenfryd er å planlegge godt i forkant. Gjerrigknarken Rune fraråder deg å reise på "måfå" og impuls - da må du betale fullpris. Og det vil du vel unngå?

Tusenfryd benytter seg av en priskalender der du enkelt kan se hvor dyre billetter er på de forskjellige dagene.

Naturlig nok er det dyrest å kjøpe inngangsbilletter til helgedagene. Du har dog f.eks. mulighet til å spare noen kroner ved å kjøpe billett på nett minst 7 dager i forveien – da oppnår du de beste rabattene på pris. I tillegg tilbyr Tusenfryd Smart Day – billetter med ekstra rabattert pris som må kjøpes minst 5 dager i forveien.

Hvor mye koster ordinære inngangsbilletter til Tusenfryd i 2019?

Tusenfryd gjør altså sitt beste for å forvirre med prisene. Inngangsbilletter har forskjellig pris, avhengig av høyde på personen, men altså også avhengig av hvilken dag du ønsker å besøke fornøyelsesparken.

Lurer du på om billettprisene har økt fra i fjor? Delvis. Billetter i luken for barn 95 - 120 cm og over 120 cm har økt med 10 kroner, de andre prisene er likelydende.

Tusenfryd - billettpriser 2019

Å kjøpe billett i billettluken koster altså som nevnt mer enn å planlegge på forhånd.

Så finnes det forskjellige muligheter til å skaffe seg billetter med rabatter via firmaer og organisasjoner. Jeg har tatt en kikk på mulighetene for rabatt i 2019. Dersom du kommer over flere varianter, er det flott om du kommenterer i kommentarfeltet - til glede for andre som vil spare noen kroner.

Få 2 for 1 på både Tusenfryd og Bø Sommarland

Power hadde i 2019 en kampanje du kunne utnytte dersom du skulle besøke Tusenfryd og/eller Bø Sommarland. Kjøpte du et produkt (uansett pris) i en Power-butikk eller på nettet, fikk du to rabattkoder - en til Tusenfryd og en til Bø Sommarland. Aksjonen gjaldt frem til og med 23. juni!

NAF-medlemmer får rabatt på Tusenfryd ved bestilling online

Frem til 22. juni kan du få 30% rabatt på inngangsbilletter dersom en i reisefølge er medlem av NAF. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter.

Bruk rabattkoden ‘Naf2019’ i rabattkodefeltet i billettløsningen til Tusenfryd.

Hvorvidt en i følget faktisk må vise frem NAF-kortet er usikkert, men det er nok tryggest å sørge for å enten ha med seg et medlem eller i alle fall få låne NAF-kortet, slik at du har det tilgjengelig hvis nødvendig. Medlemskortet har for øvrig ikke bilde.

LOfavør gir deg medlemsrabatt på Tusenfryd

Er du medlem i et LO-forbund, kan du benytte deg av medlemsfordelen som gir gunstig pris på billetter til Tusenfryd. I motsetning til tidligere år gjelder nå rabatten i hele sesongen, men det er mest å spare på å holde seg unna juli måned. Du får 20% rabatt på datofestede billetter + 7 dager i perioden frem til 30. juni samt fra 1. august og ut sesongen med rabattkoden 'LOfav19'. I juli måned får du 15% rabatt på datofestede billetter + 7 dager når du bruker rabattkoden 'loJULI2019'.

Husk å ta med medlemskortet for å vise det sammen med billetten ved inngangen.

Rabatt på Tusenfryd for medlemmer i boligbyggelaget USBL

Er du medlem i boligbyggelaget USBL, kan du få rabatterte billetter til Tusenfryd. Som medlem (du må vise medlemskort sammen med billetten ved inngangen) betaler du kr 305 per billett fra april-juni, kr 315 i juli og august og kr 255 i september og oktober.

Se mer informasjon på nettsiden til USBL for hvordan du får frem rabattkoden.

Husk også at medlemmer i USBL kan kjøpe dag 2-billett for 149 kroner. Stikk innom gjesteservicen før du forlater parken.

USBL arrangerer medlemsdag på Tusenfryd søndag 25. august. Da betaler medlemmer kun 99 kroner per billett!

OBOS-medlemmer får også rabatt på Tusenfryd

Du har kanskje hørt om OBOS-dagen på Tusenfryd? Den finner sted torsdag 22. august fra kl. 16.30 til 20.30. OBOS-prisen er kr 100 + billettavgift per person (barn under 95 cm kommer gratis inn og trenger ikke egen billett). Maks 5 billetter per medlemskap.

Men som OBOS-medlem kan du også kjøpe billetter til reduserte priser. På ordinære åpningsdager i juni og september koster billetten 320 kroner, 350 kroner i juli og august og 290 kroner i halloweenperioden i oktober. Husk å ta med OBOS-medlemskort - inntil 5 billetter per medlem.

Få 20% rabatt på Tusenfryd ved kjøp inntil 4 billetter via Circle K

EXTRA Club-kunder hos Circle K kan benytte rabattkoden ‘CKEXTRATF19’ for å få 20% rabatt på billetter i mai måned og 20% rabatt resten av sesongen. Det er selvsagt gratis å være registrert i EXTRA ;)

Aftenposten-abonnenter får 3 billetter til prisen av 2

Abonnerer noen du kjenner på Aftenposten, kan du spare en god del kroner på 3 for 2-dealen deres. Bruk rabattkoden ‘AkortTF19’, så får du tre billetter til prisen av 2 i juni, august, september og oktober. I juli får du 20% rabatt med A-kortet.

15% rabatt på billetter til Tusenfryd for medlemmer av LMF - Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer

Dersom du er eller blir medlem av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) (eller kjenner noen som er medlem), kan du kjøpe rabatterte billetter med en egen rabattkode som du finner inne på Mine Sider. I april, mai og juni kr 325. I juli og august kr 345. I september og oktober kr 280. Hvert medlem kan kjøpe inntil 5 billetter per besøk.

Gratis inngang på Tusenfryd for deg som er på fornøyelsesparkferie

Dersom du og din familie besøker en av de samarbeidende fornøyelsesparkene i Danmark, Frankrike, Storbritannia eller Spania, bør du sjekke ut om det lønner seg å kjøpe sesongkort. 

Et sesongkort til Bonbonland i Danmark (Ligger rett ved Næstved på Sjælland) koster fra rundt 400 kroner og er kjapt halve prisen av et sesongkort på Tusenfryd.

Ulempen er at du fysisk må innom Bonbonland for å hente kortet ditt. Men kanskje du kjenner noen som bor i København og kan ordne sesongkort for deg?

Sjekk nederst på sesongkortsiden til Tusenfryd for å finne ut hvilke fornøyelsesparker som samarbeider. Med et sesongkort fra en av de parkene, får du også fri inngang hjemme (gjelder både Tusenfryd og Bø Sommarland i Telemark).

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?