< >
Annonse:

Si opp abonnementene dine og få lavere pris og nye fordeler

Si opp abonnementene dine og få lavere pris og nye fordeler Firmaer innen strøm, telefoni, TV, internett, avis, forsikring og bank priser seg lykkelig over å ha deg som kunde. Men hvorfor skal du være trofast når du kan få fordeler ved å presse firmaene? Si opp abonnementene dine og få uante fordeler!

Canal Digital vil beholde gammel kunde

Her forleden fikk vi et tips fra gjerrigknarken Rune J. som hadde tatt en telefon til Canal Digital for å si opp sitt parabolabonnement. Han fortalte selskapet at han kun kikket på reklamefrie kanaler og ikke ville betale mer til Canal Digital. Vips, så ga de han et tilbud om å få grunnpakken gratis i 10 mnd. Ikke verst.

Avisene er desperate etter å holde på abonnentene

Før sommeren kontaktet jeg min lokalavis og ga dem beskjed at jeg ville si opp abonnementet siden jeg ikke var fornøyd med servicen fra kundesenteret de bruker. Sporenstreks fikk jeg tilbud om en måned gratis papiravis og 3 mnd. gratis e-avis. Jeg takket ja!

Heftig konkurranse for strømleverandørene

Vi har også mottatt tips om at NorgesEnergi ringer tidligere kunder og tilbyr dem gratis strøm i 3 måneder. Jeg byttet selv strømleverandør i august fra NorgesEnergi til Gudbrandsdal Energi og venter nå på telefon fra NorgesEnergi.

Si opp abonnementet og spar penger

Telenor og Telia vil gjerne beholde deg som kunde

En bekjent som bor i borettslagsleilighet måtte for en tid tilbake si opp sitt internettabonnement fordi borettslaget vedtok «tvangsflytting» til GET. Telefonsamtalen med Telenor viste kjapt at kundeservicen hadde flere lukrative tilbud på lager for å holde på min bekjent som kunde. Rart at ikke trofaste kunder får det samme.

En Telia-bruker tipset oss forresten forleden om akkurat det samme. Hun sa opp og fikk stadige telefoner fra selskapet om gunstigere vilkår enn tidligere.

ICE ble plutselig litt billigere når oppsigelse kom på tale

For dem som har mobilt bredbånd fra ICE kan det være interessant at dette firmaet plutselig tilbyr halv pris i 3 måneder og et nytt modem verdt flere hundre kroner dersom du vil si opp.

Bankene har også slingringsmonn å tilby deg

En stor norsk bank ringte meg forleden etter at de hadde sendt meg et tilbud på fastrentesparing. Det opprinnelige tilbudet var så elendig sammenlignet med andre banker at jeg ikke i mine villeste fantasier ville ha gått inn på en slik deal. Plutselig fikk jeg et helt annet tilbud som var svært gunstig. Merkelige greier.

Det er billigere å få en gammel kunde til å bli enn å skaffe en ny

Vi aner et mønster som en gjerrigknark kan utnytte til fulle, enten det er snakk om store eller små summer som går ut fra kontoen din. For firmaene er det helt klart billigere å få en gammel kunde til å bli enn å skaffe en ny.

I dagens moderne samfunn der det er veldig lett å både bestille og avbestille online, burde flere gjøre slikt! Det er nemlig ikke uten videre slik at trofaste kunder belønnes.

Har du opplevd noe lignende? Fortell oss om det

Vi er ganske sikre på at mange av dere prisbevisste forbrukere har opplevd å få et supergunstig tilbud når dere egentlig sto "på vei ut" fra firmaet.

Fortell oss om det i kommentarfeltet eller send oss en e-post til rune@gjerrigknark.com. Vi lover full anonymitet!

Oppdatert 4. oktober 2013: Nylig fikk vi tilbakemelding fra en bruker i Sogn og Fjordane som har internett via Enivest. Vi gjengir hennes historie i sin helhet:

"Har aldri vert fornøyd med Enivest as i Sogn og Fjordane - dårlig internett og aldri den hastigheten eg skal ha. Har aldri fått den hjelpa eg skal ha når eg ringer kundeservice. men endeleg tok dei til vett, då eg ville gå øve til Telenor. Då tilbudde dei meg 3 mnd med gratis internett om eg fortsatt var kunde hos dei. So ringer ein og truer med å gå øve til telenor får ein fort gratis 3 mnd :) anbefala på det sterkaste å gjere :)"

Hva sier brukerne mine på Facebook?

 

 
Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?