< >
Annonse:

Gjerrigknarkens 5 tips til billig sommerferie

Gjerrigknarkens 5 tips til billig sommerferie På jakt etter en billig sommerferie? Da bør du få med deg Gjerrigknarkens tips til hvordan du kan spare penger på din sommerferie - uten å føle deg gjerrig! Trykk her for å besøke »

1. Besøk venner og familie

Hvorfor ikke invitere seg selv til venner og familie som har husrom og lyst på besøk når sommerferien kommer for fullt? Det er jo heller ikke verre enn at du tar med deg et telt så ungene kan kose seg i hagen, mens dere okkuperer gjesterommet.

Alle har vi vel et «stående tilbud» gjeldende om å «komme på besøk», da er jammen på tide å ta en telefon eller skrive en kjapp melding på Facebook. Særlig dyrt blir det neppe ;)

2. Bruk rabatter

Er du medlem i NAF? Eller kanskje LO? Eller har du Coop-kort

Sjekk om du får medlemsrabatter på reiser og tilhørende tjenester som leiebil med mer.

LO og NAF har begge gode fordelstilbud forbeholdt sine medlemmer. Coop har også svært gode priser på hoteller som de tilbyr eksklusivt til sine «medlemmer».

Billig sommerferie i norske fjell

3. Fra hytte til hytte med Turistforeningen

Ingenting er så billig som å bruke beina – uansett hvor du er. Norge har vakker og stoisk natur som utlendingene betaler det hvite ut av øyet for å få lov til å oppleve.

Det finnes imidlertid et alternativ til de populære cruisene til Hurtigruten; gåturer i fjellheimen.

Turistforeningen har en rekke hytter til utleie som du kan benytte til svært lave kostnader. Gå fra hytte til hytte, og opplev den fantastiske naturen i Norge. Bare husk fjellvettreglene!

4. AirBnB - gunstig overnatting

Ikke hørt om AirBnB? Da har du mest sannsynlig tapt penger – i hvert fall om du har vært ute og reist i det siste.

AirBnB er et alternativ til hoteller. I praksis er det korttidsleie av private boliger. Du betaler per natt eller per uke, alt etter hvor lenge du blir.

Nettsiden tilbyr et bredt utvalg av ulike typer boliger i de fleste byene i verden og brukes av millioner av brukere allerede. Trygt, enkelt og billig.

5. Vær tidlig ute for å bestille sydenferien

Dersom dere vil sikre dere sol og varme (man vet jo aldri i Norge), er det viktig å være tidlig ute med å sjekke tilbud og booke. Det finnes jo utallige nettsteder som har godbiter, sjekk for eksempel Apollo, Trivago eller TUI.

Tilbyder: Trivago
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?