< >
Annonse:

Kiwi kutter ut holdbarhetsgarantien - men gir økt rabatt på frukt og grønt

Kiwi kutter ut holdbarhetsgarantien - men gir økt rabatt på frukt og grønt Kiwi gir ikke lenger bort varer som går ut på dato samme eller påfølgende dag. Den såkalte holdbarhets-garantien som har gitt mang en gjerrigknark hyggelige opplevelser, er dermed fortid. Ingen vits med skattejakt lenger altså... Trykk her for å besøke »

I følge kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin forsvinner den 14 år gamle og så absolutt morsomme holdbarhetsgarantien fordi Kiwi "rydder opp i noen av de gamle ordningene".

- Vi begynner i stedet å selge de såkalte "datovarene" til halv pris i alle våre 630 butikker som erstatning for holdbarhetsgarantien, forteller Aakvaag Arvin til Dagbladet.

Jeg synes dette er kjedelig gjort av Kiwi, men forstår at kjeden samtidig heller vil profilere seg som en miljøvennlig kjede der alle butikkene får egne områder for tørr-, kjøle- og frysevarer som går ut på dato.

Det er jo ikke til å legge skjul på at Kiwis ansatte har blitt flinkere til å fjerne "datoprodukter" enn i gamle dager.

Kiwi Minipris. Foto: Tomasz Sienicki, Wikimedia

Alle husker vi vel Kiwi-Bob som reiste land og strand rundt og sopte inn varer og penger? Han uttaler til NRK Sørlandet at han selvsagt er skuffet over at ordningene nå er borte. - Senest lørdag 2. januar fikk jeg varer for 2 000 kroner, men nå må jeg vel melde meg arbeidsledig, uttaler Kiwi-Bob til NRK.

En mager trøst for alle skattejegere - eller egentlig for alle andre som ikke har brydd seg med å grave i Kiwi-hyllene, er det i alle fall at datovarene nå skal selges med 50% rabatt.

I tillegg blir det permanent 7,5% ekstra rabatt på all frukt og grønt - dersom du er registrert på Kiwi.no via din Trumf-konto. Det bør du gjøre straks, så har du sikret deg den bonusen en gang for alle - i alle fall inntil neste gang Kiwi "rydder opp" i sine bonusordninger.

Foto: Tomasz Sienicki, Wikimedia og Kiwi.no.

Tilbyder: Kiwi
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236