< >
Annonse:

5 tips for å skaffe seg billig påskekrim

5 tips for å skaffe seg billig påskekrim Det nærmer seg påsken som er den absolutte høytiden for krimbøker i Norge. Liker du å slappe i solveggen med en spennende bok, bør du sjekke ut mine 5 tips for å skaffe deg billig påskekrim. Trykk her for å besøke »

Tips 1: Bli medlem i en bokklubb med krimbøker

Det er faktisk ganske lurt å bli medlem i f.eks. Bokklubben Krim og Spenning. Siden klubben har interessante velkomstgaver, som du bare betaler porto for, kan du få en rekke krimbøker for en slikk og ingenting.

Bokklubben Krim og Spenning – Få et gavekort på kr 1 000 som du kan bruke på (krim-)bøker, gaver, interiør- og husholdningsartikler.

Krimklubben gir deg 3 krimbøker og en DAB-radio i velkomstgave (kjekt å ha på hytta!).

Tips 2: Ta deg en tradisjonell tur til ditt lokale bibliotek

Traust og godt tips for alle som er gjerrige og vil lese bøker uten å betale fem flate øre. Som oftest vil du oppdage at nye krimbøker er utlånt, men biblioteket ditt har jo uhorvelige mengder av spenningsbøker som du kan låne.

Tips 3: Kjøp krimbøker med rabatt

Bokhandelen har ofte en rekke gode tilbud på krimbøker - i alle fall dersom du ikke behøver årets bestselgere. Sjekk f.eks. ut tilbudene til Bokkilden akkurat nå. Du får en rekke titler fra kr. 49 og oppover.

Har du forresten planlagt å bruke påsken til å lese Jo Nesbø sin nyeste bok Blod på snø (lanseres 4. mars 2015), kan du allerede nå bestille den til en gunstig pris, f.eks. hos Haugen Bok.

Tips 4: Bytt krimbøker med naboen

Gjerrigknarken går ut fra at bøkene du selv har i hylla er lest. De beste av dem tar du sikkert vare på, men du har vel noen «ukurante» også?

Gjerrigknarken anbefaler deg å invitere naboene og venner til bokbytte. Det behøver jo ikke være verre enn å invitere til kaffeslabberas og be dem ta med seg 2-3 krimbøker som de vil bytte bort.

Tips 5: Les eldre krimbøker online fra Bokhylla.no

Visste du at Nasjonalbiblioteket har gjort en rekke bøker tilgjengelig slik at du kan lese dem på nett?

Dersom du er så «heldig» å ha nettilgang der du tilbringer påsken, kan du lete opp spennende krimbøker på Bokhylla.no. Dessverre er søkemotoren elendig, så du må nesten vite hva du skal søke etter (forfatter, tittel e.l.).

Leter du etter noe spesifikt?