< >
Annonse:

Betaler du for mye for Spotify-abonnement i familien?

Betaler du for mye for Spotify-abonnement i familien? Abonnements-tjenester som Spotify vet å ta seg betalt måned for måned, nesten uten at du merker det. Dersom du har flere enn en i familien som har Spotify Premium, bør du definitivt sjekke ut dette tipset. For du vil vel spare penger? Trykk her for å besøke »

Etter at brukeren Hans leste at Spotify-brukere som har registrert seg via Apples App Store betaler ekstra mye måned for måned (133 kroner istedenfor 99 kroner), fant han ut at rabattmulighetene til Spotify skulle sjekkes nærmere.

Et raskt googlesøk viste Hans at det er noe som heter Spotify Family – en mulighet han og sikkert mange andre ikke har fått med seg. Det forbauser ikke noen at Spotify underkommuniserer denne muligheten til å spare penger på strømmetjenesten.

Hans har kone og to tenåringer i hus som alle har hatt abonnement på Spotify. Siden det er snakk om både nettbrett, mobil og pc/mac i huset, har Spotify Premium vært det beste alternativet. MEN: Hans har brukt kredittkortet sitt og betalt for fire forskjellige Premium-kontoer (til sammen 396 kroner).

En gjerrigknark vil selvsagt si at den beste løsningen er å la være å betale for noe slikt i det hele tatt, men virkeligheten hos mange norske familier ser annerledes ut. En innsparing er derfor heller ikke det verste!

Spotify Family

Spotify Family gir deg opptil seks brukerkontoer i ett abonnement. Som administrator betaler du vanlig sum, men kan invitere nye brukere til halv pris.

For Hans’ sitt vedkommende betyr dette 147 kroner spart hver måned fremover. Det blir 1 764 kroner i året – en ikke ubetydelig sum.

OPPDATERT 24.05.2016: Spotify har nå senket prisen på sitt familieabonnement til bare 149 kroner. Det betyr at Hans sparer 247 kroner per måned ved å bruke Spotify Family. Det blir nå en besparelse på 2 964 kroner i året!

Hvordan skaffer man seg Spotify Family og sparer penger?

Hans forteller at Spotify gjør det litt komplisert å skifte, men det hele tok ikke mer enn 5 minutter når hele familien var samlet i heimen.

Den som skal stå som hovedadministrator logger på sin Spotify-konto og bestiller Spotify Family til det passende antall familiemedlemmer.

Før du fortsetter med invitasjonene til din familie, må hver av dem nedgradere sin konto til Free. Det betyr at hver av dem må logge på (for eksempel i Spotify-programmet oppe til høyre) og avslutte abonnementet (Cancel subscription). Ikke vær redd, du mister ingen spillelister og slikt.

Når hver av personene har nedgradert, kan hovedadministratoren invitere brukeren (ved hjelp av riktig e-postadresse) til Spotify Family.

Den inviterte brukeren sjekker så sin e-postadresse og godtar oppgraderingen til Spotify Family.

Vips, så er alt tilbake til det gode, gamle – bortsett fra at du betaler mindre til Spotify.

Tilbyder: Spotify
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?