< >
Annonse:

- Chess liker meg ikke lenger, så da skifter jeg

- Chess liker meg ikke lenger, så da skifter jeg I går fikk jeg brev fra Chess som forteller at de vil stryke et mobilabonnement jeg har hos dem - fordi jeg ikke bruker det til utgående samtaler. Så da må jeg finne en annen løsning, og den har jeg jo parat!

For flere år siden opprettet jeg tjenesten Sverre-svarer.com – en gratistjeneste som tilbyr deg å bruke et telefonnummer i alle mulig sammenhenger. Det kan være så enkelt som å bli kvitt en innpåsliten fyr eller dame når du er på byen (gi meg nummeret ditt…), eller om du vil unngå å oppringt av firmaer.

Når så firmaer eller personer ringer nummeret, kommer de til en telefonsvarer som forteller at det ikke nytter å legge igjen beskjed etter pipetonen.

Telefonnummeret har altså kun blitt brukt til å ringe inn til, aldri til å ringe ut. Etter 4-5 år har nå Chess funnet ut at dette ikke er god butikk. Abonnementet jeg den gang opprettet var en gratisvariant uten fast månedsbeløp. Jeg har således aldri blitt fakturert noen aktivitet for nummeret.

Chess vil nå avslutte abonnementet og ber meg kontakte dem «for å finne den løsningen som passer meg best». Tja, det betyr vel ganske enkelt at de vil ha meg over på et abonnement som koster meg penger. Det gidder jeg jo ikke.

Hva er løsningen for å få et helt gratis mobilabonnement?

Å finne et helt gratis mobilabonnement er dessverre så godt som umulig for tiden (oppdatert april 2017). Som du forstår, så har jeg et noe uvanlig bruksmønster på akkurat dette telefonnummeret, og jeg har nå valgt å gå over til et kontantnummer fra Telia som ikke koster noen ting å bestille. 

Midt i blinken for Sverre-svarer.com som ikke skal gjøre annet enn å være et telefonnummer til bruk for deg som trenger det!

Kjære Chess, jeg bytter ganske enkelt tilbyder – for da kan jeg fortsette å ha telefonnummeret uten å betale et rødt øre.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?