< >
Annonse:

Hvordan Gjerrigknarken fikset seg 260 kroner rett i postkassa

Hvordan Gjerrigknarken fikset seg 260 kroner rett i postkassa Jeg vitrer penger overalt. I 2014 registrerte jeg meg i et søksmål i USA pga. prissamarbeid om minnebrikker tilbake rundt årtusenskiftet. I dag fikk jeg sjekk på ca. 260 kroner! Trykk her for å besøke »

Våren 2014 fikk jeg vite at alle som hadde kjøpt produkter med en DRAM-minnebrikke mellom 1998 og 2002 (f.eks. PC, MP3-spillere psv.) fikk sjansen til å delta i et amerikansk søksmål mot produsenter av slike minnebrikker.

Jeg fylte ut et enkelt skjema og glemte vel hele greia. Norske medier meldte den gang at det sannsynligvis bare var amerikanske forbrukere som hadde sjanse til å få tilbake penger, men jeg prøvde meg likevel.

I dag fikk jeg et brev i posten som jeg først trodde var søppel. Jeg åpnet brevet og fant en sjekk på $31,95.

DRAM-sjekk

Nå gjelder det bare å finne en bank hvor jeg kan innløse sjekken uten å miste for mye av pengene - har du peiling på en bank som ikke sluker pengene mine?

Selv om det dessverre nå er for sent for deg å melde inn krav, så gjelder moralen likevel: Hold utkikk etter mulige ekstra penger - pengenes veier er uransakelige.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?