< >
Annonse:

Tar Norgesgruppen Trumf-bonusen din?

Tar Norgesgruppen Trumf-bonusen din? Bruker du Trumf-kortet i butikker som Kiwi, Meny, SPAR osv. for å spare litt ekstra? Visste du at Norgesgruppen kan ta bonuspoengene dine dersom du ikke bruker dem i løpet av 3 år? Slik står det i vilkårene for bruken av Trumf. Men stemmer det?

Nordmenn har flere hundre millioner kroner stående på vent i Trumf-bonus, og med mer enn 2 millioner kunder vil det si at hver av oss har mange hundrelapper stående på bok.

Norgesgruppen ønsker selvsagt at vi kunder skal bruke pengene til gode i deres butikker, og dagligvaregigantene sender derfor med jevne mellomrom ut e-poster og sjekker som kan innløses i kjedebutikkene som deltar i bonusprogrammet.

Nylig lærte vi av Forbrukerrådet at det finnes en rekke norske og internasjonale aktører som har snodige vilkår knyttet til sine tjenester - Forbrukerrådet arrangerte en maratonopplesing av vilkår. Men visste du at Norgesgruppen også har vilkår knyttet til sitt Trumf-program?

Norgesgruppen kan ta bonuspoengene dine - med ditt samtykke

Jeg tok meg tid til å lese vilkårene knyttet til Trumf og ble sjokkert over det jeg leste. Et av punktene i vilkårene (sist endret 26. mars 2019) lyder nemlig som følger:

Opptjent bonus tilfaller Trumf dersom du ikke fremmer krav om uttak av bonus innen tre år. Foreldelsesfristen løper fra opptjeningstidspunktet.

Jeg tok kontakt med Norgesgruppen for å få en forklaring på om bonuspoengene til kundene er i fare.

- Vi har i følge vilkårene rett til å slette ubenyttet bonus etter tre år, men har ikke valgt å gjøre dette, skriver kommunikasjonssjef Kine Søyland i en e-post til meg.

- Bonus blir kun slettet dersom kunden har vært helt inaktiv i 10 år, da blir også kunden slettet. Det er vi lovpålagt å utføre, utdyper Søyland.

Bedre føre var enn etter snar - hent ut Trumf-bonusen din

Norgesgruppen har altså sitt på det tørre dersom de ønsker å endre praksis og hente ut "gamle bonuspenger" fra kundene sine.

Hva bør du gjøre med Trumf-bonusen din?

Et enkelt råd fra Gjerrigknarken Rune er å hente ut bonus oppsamlet ved jevne mellomrom. Husk at det er enkelt å be om overføring til din bankkonto (koster ingenting!) eller be om utbetaling av tilsendt bonussjekk i butikkene.

Til nøden kan du selvsagt også handle for sjekken, men jeg mener det er smartest å stå fritt til å bruke bonusen hvor man selv vil - ikke nødvendigvis i en butikk i Norgesgruppen.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?