< >
Annonse:

Ikke kjøp originale støvsugerposer - de billige funker bra!

Ikke kjøp originale støvsugerposer - de billige funker bra! Produsentene av støvsugere og støvsugerposer har organisert en sammensvergelse mot deg og lommeboka di - slå tilbake og kjøp billige poser! Ikke la deg overtale til å bruke mer penger enn nødvendig. Trykk her for å besøke »

Å finne den riktige støvsugerposen kan være en utfordring for oss forbrukere. Jo flere støvsugere, jo flere poser er det å velge mellom. Støvsugerprodusentene vil gjerne ha deg til å kjøpe dyre poser som skal være perfekte til nettopp din støvsuger, men jeg anbefaler deg heller å kjøpe de like gode og billigere posene.

Støvsugerposene er heldigvis ikke noe vi kjøper for ofte, men er du så dum å kaste den gamle esken, vil du kjapt slite med å finne ut om du skal ha S67, Y05 eller hva slags kryptisk nummer du jakter på.

Det er overhodet ikke nødvendig å kjøpe originale støvsugerposer til opp mot kr 200 per pakke hos Elkjøp, Expert eller lignende – selv om kjedene og støvsugerprodusentene er flinke til å fortelle at det er livsviktig at du bruker originale eller merkeposer.

Faktum er at du får likeverdige poser på internett og i butikker som Clas Ohlson, Biltema osv. – og det til en brøkdel av prisen av de «originale».

Så fordelen med uoriginale støvsugerposer er enkel:

DE ER BILLIGERE.

Jeg pleier å kjøpe støvsugerposene mine på internett, og da er det enda en fordel – som gjør at jeg ikke behøver å huske hvilke posenummer jeg trenger. Kikker bare på min forrige bestilling, så er den saken klar.

Jeg skal innrømme at det kanskje er litt usmart å kjøpe støvsugerposer i det hele tatt. Det finnes jo poseløse støvsugere – så unngår du den utgiften i det hele tatt. Men min gode, gamle støvsuger ser ikke ut til å ville avgå ved døden i nær fremtid. Jeg kjøper ingen ny støvsuger bare fordi den er poseløs!

En annen mulighet er å gjenbruke støvsugerposene. Det betyr at du må forsøke å tømme posene for hybelkaniner (eller kanskje du bare skal lete etter ringen, legobrikkene eller kammen som forsvant ved siste rengjøring).

Slik gjør du:

1) Gå utendørs til søppelbøtta :)

2) Klipp forsiktig opp bunnen så langt nede som mulig

3) Tøm posen for «gull» og annet

4) Stift støvsugerposen igjen og bruk gaffateip

5) Test for sikkerhets skyld om posen er tett nok :)

Noen gjerrigknarker klarer å få dritten ut av selve hullet, men det høres ikke særlig enkelt ut.

Visste du forresten at for noen år siden så forsøkte man å få få poseprodusentene til å utvikle en standard for å unngå mange forskjellige poser, dessverre ville ikke firmaene gi slipp på sin forvirrende praksis med ulike modeller osv.

Jeg anbefaler deg derfor å kjøpe uoriginale poser. Ikke la deg skremme til å tro at originale poser er bedre!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?