< >

6 smarte tips til velkomstgaver som koster deg under 100 kroner - inkludert porto!

Har du noen gang bestilt blader og fått med en velkomstgave? Da vet du at det er en smart måte å få en ting uten å betale all verdens. Jeg har samlet mine 6 smarteste tips - og alle koster under 100 kroner INKLUDERT porto.

Enten du er på jakt etter en gave til andre eller noe nyttig til deg selv, er det smart å sjekke ut hvilke velkomstgaver som følger med diverse blader.

Det hele fungerer slik: Du bestiller et par utgaver av et blad og får samtidig en velkomstgave. Forlaget håper jo selvsagt at du skal fortsette abonnementet når "prøveperioden" er over, men dette er helt opp til deg selv (det er enkelt å stoppe abonnementet når du selv vil).

Denne gang har jeg laget en oversikt over gode tilbud som innebærer at du slipper unna med å betale mindre enn 100 kroner - og da får du altså både blader og velkomstgave inkludert porto. En bedre deal kan ikke jeg tenke meg!

Tips 1: Stone nødlader

Stone nødlader

Bestiller du i denne kampanjen 2 utgaver av Illustrert Vitenskap for 79 kroner inkl. porto, får du samtidig en nødlader med 6 000 mAh!

Tips 2: RocketPal nødlader med solcellelading

RocketPal nødlader med solcellelading

I denne kampanjen får du en nødlader med solcellelading dersom du bestiller 2 utgaver av National Geographic for 79 kr inkl. porto. Kjekt å ha om sommeren!

Tips 3: Hasaki Omakase japansk knivsett

Hasaki Omakase japansk knivsett

Dersom du ønsker et ordentlig knivsett, kan du sjekke ut kampanjene til bladet Historie (2 blader og knivsett for 79 kr inkl. porto) eller National Geographic (2 blader og knivsett for 89 kr inkl. porto).

Tips 4: The World At War DVD-boks

The World At War DVD-boks

Du får BBC sin krigsdokumentar i en boks med hele 12 DVD-er i denne kampanjen hvor du kan bestille 2 utgaver for 79 kr inkl. porto.

Tips 5: Bluetooth hodetelefoner

Bluetooth hodetelefoner

Er du lysten på trådløse hodetelefoner og ikke betale skjorta, bør du definitivt sjekke ut kampanjen til Digital Foto (2 utgaver for kr 88,50 inkl. porto).

Tips 6: Hoverdrone Nano

Hoverdrone Nano

Sommeren er tiden for å leke utendørs, enten du stor eller liten. En liten drone er jo en morsom greie for morsom lek, særlig når du får en Hoverdrone Nano med Historie (2 utgaver til kr 89 inkl. porto).

Sjekk også Velkomstpakker.no

Vil du se flere velkomstgaver fra blader? Ta en kikk innom Velkomstpakker.no - der finner du en rekke smarte tilbud som kan utnyttes!